Mentorat & Consiliere

Uita-te in oglinda si imagineaza-te pe tine, peste cativa ani,  mai matura si mai inteleapta. Ce te-ai intreba? Cum ai ajuns acolo? Cum ai reusit? Cum ai iesit din situatia aia critica? Care e formula magica sa poti avea si cariera si familie implinita?

Eu pot juca acum acest rol pentru tine! Eu sunt prietena cu mai multa experienta, care a batut acelasi drum cu cativa pasi inaintea ta. Iti pot spune cum am reusit sa ating varfurile si cum m-am redresat din caderi.

Iti impartasesc ce am invatat la scolile de formare dar mai ales cum am pus in practica: care au fost ingredientele succesului in cariera, bani, relatii, familie, copii dar mai ales cele ale esecului, pierderilor si lectiile invatate pe propria piele.

Vino sa plantam miracole in viata ta!

Bianca Rosu

Timp de 4 ani am fost Mentor la PWN Romania si am avut parte numai de experiente frumoase. Anul trecut in perioada respective primisem o oportunitate foarte atractiva de GM care m-a facut sa ma gandesc ca de data aceasta mi-ar prinde bine si mie un ajutor asa ca am ales sa fiu si Mentee in cadrul aceluiasi program. In seara de prezentari am vazut-o pe Oana si recunosc ca a fost o conexiune rar intalnita pentru ca am rezonat cu fiecare cuvant spus, atat din punct de vedere professional, era clar o persoana care ma inspira si ar putea sa ma ajute in pasul urmator pe care mi l-am propus in cariera cat si personal, ea, avand o poveste de viata care imi dadea speranta.

Cum nimic nu este intamplator, chiar daca Oana era cea mai solicitata dintre toti Mentorii de ani de zile, am fost foarte norocoasa si am ajuns sa lucram impreuna. De la prima intalnire s-a creat o legatura atat de puternica, incat aveam impresia ca ne stim de o viata, stateam efectiv cu orele si am abordat cu usurinta si incredere absolut orice subiect, oricat de sensibil ar fi putut parea.

Maria Ghitiu, Renewals Services Director West Europe

„Oana Nastase este un coach, consultant si mentor dedicat, cu multa experienta de lucru cu oamenii cat si personala de viata, de management in corporatie si de antreprenoriat. Este calda, constructiva, cu capacitate de comunicare si de a traduce aspecte abstracte sau teoretice in situatii reale de viata. Face tot ce poate sa aduca valoare omului cu care lucreaza. Pe mine m-a ajutat in solutionarea unor blocaje si posibile probleme de comunicare cu superiorii de la institutia la care lucrez, cu reprezentantii parintilor copiilor din clasa mea. Am capatat claritate in relatia cu partenerul meu, in valorile mele si in punctele vulnerabile ale personalitatii mele. Am invatat sa imi desenez viziunea mea de viata, si sa ma vizualizez in ea, sa imi inteleg si sa imi folosesc punctele forte. De asemenea, am explorat latura mea spirituala si m-am antrenat sa meditez, sa ma conectez cu sinele meu si sa accesez pacea interioara. Sunt recunoscatoare ca am cunoscut-o pe Oana si ca s-a oferit sa ma insoteasca pe acest drum cu obstacole in care imi este foarte necesar un ghid de incredere. Multumesc Oana, esti minunata!”

Simona Miron

https://oananastase.com/wp-content/uploads/2022/07/logo_medalion-e1658089477468.png

Mă găsești și pe rețelele sociale

https://oananastase.com/wp-content/uploads/2022/07/logo_medalion-e1658089477468.png

Mă găsești și pe rețelele sociale

Copyright by Oana Nastase Bleckenwegner. All rights reserved.

Copyright by Oana Nastase Bleckenwegner. All rights reserved.