Facilitare pentru echipe si grupuri

Ceea ce am apreciat maxim la workshopurile organizate de Oana este cât de bine facilitează procesul de introspecție, care este foarte valoros în timpurile prezente, când avem timp din ce în ce mai puțin pentru noi înșine.  Resultatul acestei introspecții ghidate este satisfacția de a fi găsit răspunsuri la dileme vechi care erau undeva ascunse,  amânate de mult timp.

Oana înlesnește conștientizarea efectelor situațiilor de viață, întelegerea,lecțiilor pe care le am de extras din acestea și  contextualizarea lor ca sursă de împuternicire.

Am participat la workshopurile Oanei după zile lungi și obositoare de muncă la birou. Cu toate astea, am plecat de acolo nu doar cu mai multe conștientizări și cu un plan de acțiune dar și mai relaxată și energizată. Recomand workshopurile Oanei cu multă căldură pentru valoarea reală primită de fiecare data.

Ana Maria Cojocaru, CFO, PORR Construct

Exercitiile de coaching propuse de Oana m-au repus in contact cu capacitatea mea de a conduce oameni, de a fi un lider inspirational, de a-i motiva pe cei din echipa prin atitudine si limbaje care sa le aminteasca propriile talente si competente.

Ana Atanasiu, asociat senior, PeliPartners

Am avut mai multe sesiuni de lucru cu Oana și după fiecare am plecat mai conștienți de dinamica relațiilor dintre noi, de conflictele mocnite sau declarate, de soluții pentru o comunicare directă empatică, asertivă, ce ar înlesni relații de tip win-win atât între colegi cât și cu directoarea companiei și cu clienții nostri. Am înțeles să disociem problema de persoană, să apreciem mai mult și să criticăm mai puțin, să dăm feedback și să exersăm feed-forward-ul.

Cristina, office manager

Am plecat după două zile de  workshop facilitat de Oana cu multe conștientizări legate de rolul meu ca educator și ca lider sindical, ce căi să găsesc să le împletesc mai bine, cum să gestionez conflictul cu directorul unității de învățămînt la care lucrez. Mi-am reprioritizat valorile, am invățat noi metode de comunicare nonviolentă și asertivă și mi-am reamintit atributele unui lider inspirational. Voi aplica toate acestea în anul scolar ce urmează și abia aștept workshopurile următoare.

Virginia Drugus, învățătoare, lider sindical

Am inteles mai multe despre mine , despre blocajele si comportamentele mele repetitive, am constientizat mai bine atributele mele de lider si de dascal, am antrenat limbaje vii, care transmit cu claritate mesaje potrivite audientei

Silvia Volosciuc, profesor, lider sindical

https://oananastase.com/wp-content/uploads/2022/07/logo_medalion-e1658089477468.png

Mă găsești și pe rețelele sociale

https://oananastase.com/wp-content/uploads/2022/07/logo_medalion-e1658089477468.png

Mă găsești și pe rețelele sociale

Copyright by Oana Nastase Bleckenwegner. All rights reserved.

Copyright by Oana Nastase Bleckenwegner. All rights reserved.