Tu ca fiinta unica, frumoasa, esti  intreaga si completa. Tu stii cel mai bine nevoile si aspiratiile sufletului tau. Subconstientul si supraconstientul tau sunt conectate la inteligenta Universului. Tu esti parte din Creatie si Co-creator.  Doar ca ai uitat, ai pierdut cheia de acces.

Prin coaching cream un parteneriat in care te voi ajuta sa accesezi propriile tale optiuni, intuitii, solutii.  Tu stabilesti, tintele, destinatia iar eu iti tin lanterna pentru a-ti lumina drumul.

De cate ori atingi un obiectv celebram impreuna pana iti formezi  “muschii” necesari pentru a le atinge singur/a.

Am început colaborarea cu Oana într-un moment când mă întrebam care ar fi pasul următor în cariera mea. Era acel gen de moment în care întrebările fără răspuns îți răsună permanent în minte.
Obiectivul meu era să fac o mișcare strategică în cariera mea. Să înțeleg care este ar fi prioritățile de creștere, dezvoltare, să găsesc un rol în care să mă dedic total, într-o companie cu valori în care să cred și, evident, să am o creștere salarială.
În tot acest process Oana a fost un sprijin minunat, fiind acolo la nevoie, adresând întrebările potrivite pentru a-mi găsi propriile răspunsuri și pentru a întelege ce vreau cu adevărat, ce am nevoie, ce mi se potrivește, care este AND-ul meu profesional, cum îmi hrănesc încrederea și implicarea. Mai mult, perspectivele aduse de Oana și experiența ei profesională vastă au fost extraordinare, care au dus la salturi , conștientizări și schimbare de paradigm, făcandu-mă să mă gândesc la aspecte care nu-mi trecuseră prin cap – în legatură cu procesul de recrutare, prezentarea proprie, poziționarea proprie, stabilirea obiectivului, planul strategic, selecția, analiza, ridicarea standardului, ambiționarea și încrederea că pot mai mult.
În cifre, colaborarea noastră ar putea fi descrisă așa:
– în 85 zile, mai puțin de trei luni, 7 întâlniri, mi-am atins 125% din obiective
În cuvinte ar suna așa

– Valoarea adusă de Oana este neprețuită, ajutându-mă să-mi înteleg nevoile, dorințele,valorile, talentele, punctele forte, obiectivele și să fac acțiunile necesare.
– Sunt total recunoscătoare acestei oportunități de a lucra împreuna și abia aștept să continuăm colaborarea.

Ruxandra Topologeanu, analist de business senior & relationship manager

https://oananastase.com/wp-content/uploads/2022/07/logo_medalion-e1658089477468.png

Mă găsești și pe rețelele sociale

https://oananastase.com/wp-content/uploads/2022/07/logo_medalion-e1658089477468.png

Mă găsești și pe rețelele sociale

Copyright by Oana Nastase Bleckenwegner. All rights reserved.

Copyright by Oana Nastase Bleckenwegner. All rights reserved.